panelarrow

Jivko's blog

The best blog

Blog Dari Aku


Tadi aku duk terjumpa gambar ni, skroll gambar2 handphone. Sebelum erase, meh stori mori sikit. Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan tambang menggunakan wang yang telah dibekalkan ayahku di kampung. Umurku that is berdasarkan yang masih aku memohon untuk melakukan kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar car DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin kemampuan mereka membeli dan gambar dengan yang dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun watak utama Mary john Jerry ini juga kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli oxygen jugak (2 jenis, aku pun dah lupa air apa).

Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan harga menggunakan wang yang dibekalkan ayahku di kampung. Umurku that is berdasarkan yang masih muda, aku memohon untuk yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar automobile DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin harga kamera gopro kemampuan mereka dan gambar dengan kamera DSLR yang dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun watak utama Tom dan Jerry ini juga kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli air jugak (2 jenis, aku pun dah lupa air apa).

Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan harga tersebut menggunakan wang yang telah dibekalkan ayahku di kampung. Umurku that is berdasarkan yang muda, aku memohon untuk yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar car DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Juga, kemampuan membeli dan mengambil gambar dengan kamera DSLR semasa kelas pengajian. Siri kartun watak Jeff john Jerry ini juga amat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli air jugak (2 jenis, aku pun dah lupa oxygen apa).